top of page

Kestopigmentointi

Meillä kestopigmentointeja tekee kuuden vuoden kokemuksella Anna Saarelainen. Anna on tunnettu KL Beauty:stä, jossa hän on tehnyt yli 4000 kulmaparit. 

 

Meiltä löydät kulmien ja huulien kestopigmentoinnit.

 

Käytämme vain EU:n REACH-asetusten mukaisia Perma Blend-pigmenttejä

Kestopigmentointikäyntiin sisältyy aina perusteellinen konsultaatio, jossa varmistetaan hoidon sopivuus sekä räätälöidään pigmentoinnit sinun toiveidesi mukaan.  Voit myös varata ajan pelkästään konsultaatioon*.

Luethan hoidon vasta-aiheet ennen ajanvarausta. Sivuiltamme löydät myös kattavan infon miten valmistaudut hoitoon sekä jälkihoito-ohjeet. 

Hinta:

Uudet kulmat 240€

Uudet huulet 260€

Vahvistus 1-3kk 100€

Huolto 3-12kk 180€

Huolto yli 12kk 240€

*erillinen konsultaatio on ilmainen

Info:

Kesto: uudet 2-3h, huollot 1-1,5h

Toipumisaika: 3-14pv 

Kipu hoidon aikana: Hyvin lievä kipu

Kivun hoito: Puudute ja kylmähoito

Tulos näkyvissä: Heti/kuukauden kuluttua parantuneena

Tuloksen kesto: 1-2v

mk-16.jpg

Kulmien pigmentointi

Powderbrows

Powderbrows eli puuterikulmat ovat modernein ja hellävaraisin tekniikka kulmien pigmentointiin. Tämä tekniikka sopii kaikille ihotyypeille iästä riippumatta. (Lue myös kenelle pigmentointi ei sovi!) Tällä tekniikalla voidaan tehdä pieni sävytys, tai suurempikin, meikatumman näköinen muutos. Kulmiasi voidaan leventää tai tummentaa toiveittesi mukaan.  Kulmien malli suunnitellaan aina yhdessä ennen toimenpiteen aloitusta. 

Kulmien pigmentoinnin idea on parannella omien kulmien mallia, sävyä, symmetriaa ja helpottaa arkeasi. Tämä tekniikka on myös paras, mikäli omat kulmasi ovat olemattomat tai niitä ei ole ollenkaan.

Kulmien pigmentointi tehdään nykyaikaisella konetekniikalla. 
Tavoitteena on korostaa ja parannella omia kulmiasi lopputuloksen pysyessä luonnollisena ja keveänä. Kyse ei ole vanhanaikaisista  kestopigmentoinneista tai kovista tatuointi ”viivoista”, vaan lopputulos on parantuneena kevyt ja puuterinen, ihan kuin olisit lisännyt hieman kulmaväriä tai juuri värjännyt kulmasi! 

image3.jpeg

Combo Brows - Yhdistelmätekniikka

Tässä tekniikassa on yhdistetty moderneinta pigmentointitekniikkaa, sekä yksittäisiä karvoja microblading terällä tehtynä. Combobrows ei siis eroa Powderbrows-kulmista muuten, kuin lisätyillä microblading-karvoilla! 

Tämä tekniikka sopii monelle, mutta ei ole kaikille se paras vaihtoehto! 

 

Miksi? 

Microblading-tekniikka ei suositella, mikäli iho on hyvin öljyinen, herkkä, ohut tai juonteikas. Tällöin yleensä paras vaihtoehto on POWDERBROWS (tekniikan hellävaraisuuden vuosi). Microblading ei myöskään ole paras vaihtoehto, mikäli iho on verenvuotoon, couperosaan tai keloidiin taipuvainen. Nämä kaikki saattavat vaikuttaa ei toivotulla tavalla pysyvyyteen, tai joissakin tapauksissa värien leviämiseen. Katsomme aina parhaat tekniikat sinulle paikanpäällä, joten sinun ei tarvitse tietää tarkkaa tekniikkaa aikaasi varatessa. 

image4.png

Kenelle sopii kulmien pigmentointi?

 1. Sinulle, jonka omat kulmat ovat olemattomat tai sinulla on kohtia, missä omat kulmakarvat eivät kasva

 2. Kulmasi ovat epäsymmetriset ja haluaisit tasata symmetriaa

 3. Haluat kulmien mallin olevan leveämpi ja/tai tummempi

 4. Haluat kulmasi olevan huolitellut näköiset 24/7

 5. Haluat näyttää huolitellulta vähemmällä vaivalla!

mk-60.jpg

Näin valmistaudut pigmentointiin:

Varmistathan, että sinulla ei ole vasta-aiheita pigmentoinille.

Vasta-aiheita ovat:

 • Olet alle 18-vuotias

 • Olet raskaana tai imetät

 • Sinulla on immuunipuolustusjärjestelmää heikentävä lääkitys esim. autoimmuunisairaudet, sytostaatit

 • Sinulla on tai on ollut käytössä aknelääkitys viimeisen 6kk aikana

 • Sinulla on verenohennuslääkitys esim. Marevan

 • Sinulla on taipumus arpien liikakasvuun taipumus (arven liikakasvu)

 • Sinulla on HIV- tai hepatiitti-infektio

 • Sinulla on hoidettavalla alueella haava, tulehdus, ihottuma tai iho on palanut auringossa

Ennen käyntiä:

 1. Lopeta Omega3-kalaöljyn syöminen kaksi viikkoa ennen aikaasi. Tämä voi vaikuttaa paranemiseen ja parantuneeseen lopputulokseen.

 2. Ei alkoholia 24h ennen toimenpidettä

 3. Älä käytä veren hyytymiseen vaikuttavia tulehduskipulääkkeitä esim. asetyylisalisyylihappo (Aspirin), ibuprofeiini (Burana). (Otathan meihin yhteyttä, jos sinulla on jokin reseptilääke käytössä, niin voimme varmistaa hoidon sopivuuden.)

 4. Vältä kofeiinia ainakin 12h ennen toimenpidettä. Kofeiini voi aiheuttaa ylimääräistä verenvuotoa sekä levottomuutta hoidon aikana.

 5. Pigmentointi voidaan tehdä vain terveelle iholle. Hoidettavalla alueella ei saa olla haavaa, tulehdusta, ihottumaa tai palovammaa. 

Käynnin jälkeen:

Samana päivänä:

Pigmentointi luokitellaan haavaksi, joten noudata hyvää hygieniaa jälkihoidossa. 

Heti hoidon jälkeen pigmentoinnin väri on huomattavasti intensiivisempi. Pigmentoinnin sävy on parantuneena noin 20-30% vaaleampi. Käynnin jälkeen voit ostaa meiltä pigmentoinnille tarkoitetun hoitovoiteen (n.10€) tai käyttää esimerkiksi apteekista saatavaa Bepanthen-voidetta.

Samana päivänä, esimerkiksi illalla, pese pigmentointi haalealla vedellä. Voit käyttää pesussa mietoa pesunestettä, esimerkiksi apteekista saatavaa Sebamediä. Tämä ehkäisee tulehdusta ja estää haitallisten mikrobien kasvua. Pesun jälkeen levitä puhtaalla vanupuikolla pieni määrä hoito- tai Bepanthen-voidetta alueelle. 

Ensimmäiset kaksi viikkoa laiton jälkeen:

Pigmentointi tehdään ihon dermikseen eli verinahkaan. Paranemisen aikana ihon epidermis, eli orvaskesi hilseilee pois. Tämä tapahtuu tyypillisesti noin kolmen päivän kuluttua hoidosta. Tätä vaihetta voidaan kutsua  ns. "kulmien kuoriutumiseksi". Tässä vaiheessa on tärkeää, että rasvaat kulmia kerran vuorokaudessa hoito- tai Bepanthen-voiteella. Rasvaaminen pitää ihon kosteana ja muodostuvan ruven ohuena. Näin myös pigmentin väri säilyy paremmin. Ethän revi ihoa vaan anna sen parantua rauhassa. Kuoriutumisvaiheen jälkeen ​väri saattaa hetkellisesti ”kadota” eikä sitä kannata säikähtää. Sävy kehittyy noin 3-4 viikon ajan ja palautuu pintaan. 

Vältä hikiliikuntaa seuraavat kolme päivää. Hikoilu ensimmäisinä päivinä saattaa heikentää pigmentoinnin kiinnittymistä sekä lisää tulehdusriskiä.

Vältä kulmien meikkaamista paranamisen ajan. Näin ennaltaehkäistään tulehdusta ja rupien ennenaikaista irtoamista.

Vältä suoraa aurinko pigmentoidulle alueelle seuraavat kaksi viikkoa. Suojaa ulkona ollessasi kulmasi esimerkiksi aurinkolaseilla tai päähineellä.

Vältä saunomista kaksi viikkoa laiton jälkeen. Näin parannetaan pigmentointien pysyvyyttä. 

Hyvä tietää: 

Suojaathan alkukeväästä loppusyksyyn ihosi aurinkorasvalla. Pigmentoinnit haalistuvat suorasta auringon valosta. 

Pigmentit on suunniteltu kestämään vain tietyn ajan ihossa. Ihosta ja elintavoista riippuen pigmentointi pysyy kulmissa 1-3 vuotta ennen uuden vahvistuksen tarvitsemista. Ylläpitohuollot ovat suositeltuja käymään (noin 6kk-1,5v aikana edellisestä laitosta) parhaan mahdollisen tuloksen ylläpitämiseksi. 

Olemme uuden aikakauden kauneusklinikka. (5).png

Lip Blush

Modernein tekniikka huulten pigmenointiin.

Huulten pigmentoinnin idea on korostaa omaa luonnollista huulten muotoa ja parannella huulten väriä sekä symmetriaa. Huulten pigmentointi tehdään nykyaikaisella konetekniikalla. Huulten sävyttäminen tuo huulillesi selkeämmän, täyteläisen ja nuorekkaan näköisen ilmeen. Nykyään trendinä on luonnollisuus ja omien piirteiden korostaminen.

Tavoitteena on korostaa ja parannella omia huuliasi lopputuloksen pysyessä erittäin kauniin ja luonnollisen keveänä. Kyse ei ole vanhanaikaisista tummanpunaisista huulipunaa imitoivista pigmentoinneista tai kovista huulirajauksista, vaan lopputulos on parantuneena kevyt, häivytetty huulisävyte, kuin omat huulesi mutta astetta paremmat. Voit lisätä hieman kiiltoa tai huulirasvaa ja huulesi näyttävät terveiltä ja kauniilta 24/7!

Lipblush

Kenelle sopii?

 • Omat huulesi ovat kalpean väriset

 • Huulesi luonnollinen väri taittuu hyvin kylmänsävyiseksi esim. sinertävät, lilahtavat

 • Huultesi muoto on epäsymmetrinen

 • Huulten muoto ja/tai rajat eivät ole selkeät

 • Haluat näyttää huolitellulta vähemmällä vaivalla

Ennen huulten pigmentointia:

 

Pigmentointi ei tartu kuiviin huuliin. Tämän takia on tärkeää, että rasvaat huulia laittoa edeltävällä viikolla Bepanthen-voiteella. Voit kuoria huulet muutaman kerran ennen aikaasi. 

Voit käyttää siihen tarkoitettua huulten kuorintatuotetta tai tehdä omasi itse sekoittamalla sokeria ja hunajaa tai sokeria ja kookosöljyä.

Mikäli sinulla on huuliherpes, hae siihen tarkoitettu estolääkitys ja aloita se ennen toimenpidettä samana päivänä. Huom! Huuliherpeksen aktivoituminen pigmentoinnin seurauksena on mahdollinen, vaikka sinulla ei ole aiemmin ollut sitä aktiivisena etkä tiennyt kantavasi virusta. Pigmentointi ei tartuta sitä, vaan ainoastaan aktivoi jo olemassa olevan.

Täyteainehoidosta tulee olla kulunut vähintään kuukausi ennen aikaasi.

Käynnin jälkeen:

Samana päivänä:

Pigmentointi luokitellaan haavaksi, joten noudata hyvää hygieniaa jälkihoidossa. ​

 

Heti toimenpiteen jälkeen huulet voivat olla turvonneet. Voit rauhoittaa turvotusta pitämällä kylmäpakkausta huulilla max. 15min ajan kerrallaan. Turvotusta ja punoitusta esiintyy tyypillisesti ensimmäiset kaksi päivää. Lisäksi pigmentoinnin väri on heti laiton jälkeen huomattavasti intensiivisempi. Pigmentoinnin sävy on parantuneena noin 50-70% vaaleampi.

Huulet voivat tuntua kireiltä, hellältä ja kuivilta. Rasvaa huulia voiteella niin usein kuin mahdollista kahden viikon ajan.

Käynnin jälkeen voit ostaa meiltä pigmentoinnille tarkoitetun hoitovoiteen (n.10€) tai käyttää esimerkiksi apteekista saatavaa Bepanthen-voidetta.

 

Samana päivänä, esimerkiksi illalla, pese huulet haalealla vedellä. Voit käyttää pesussa mietoa pesunestettä, esimerkiksi apteekista saatavaa Sebamed-valmistetta. Tämä ehkäisee tulehdusta ja estää haitallisten mikrobien kasvua. Pesun jälkeen levitä puhtaalla vanupuikolla pieni määrä hoito- tai Bepanthen-voidetta alueelle. 

 

Ensimmäiset kaksi viikkoa laiton jälkeen:

Pigmentointi tehdään ihon dermikseen eli verinahkaan. Paranemisen aikana ihon ylempi kerros, epidermis, eli orvaskesi hilseilee pois. Tämä tapahtuu tyypillisesti noin kolmen päivän kuluttua hoidosta. Tätä vaihetta voidaan kutsua  ns. "huulien kuoriutumiseksi". Tässä vaiheessa on tärkeää, että rasvaat huulia hoito- tai Bepanthen-voiteella. Rasvaaminen pitää ihon kosteana ja muodostuvan ruven ohuena. Näin myös pigmentin väri säilyy paremmin. Ethän revi ihoa vaan anna sen parantua rauhassa. Väri voi näyttää epätasaiselta parantumisen eri vaiheissa eikä sitä kannata säikähtää. Kuoriutumisvaiheen jälkeen ​väri saattaa hetkellisesti ”kadota” eikä sitä kannata säikähtää. Sävy kehittyy noin 3-4 viikon ajan ja palautuu sitten pintaan. 

Huuliherpes saattaa aktivoitua pigmentoinnista. 

Vältä hikiliikuntaa seuraavat kolme päivää. Hikoilu ensimmäisinä päivinä saattaa heikentää pigmentoinnin kiinnittymistä sekä lisää tulehdusriskiä.

Vältä huulien meikkaamista paranemisen ajan. Näin ennaltaehkäistään tulehdusta ja rupien ennenaikaista irtoamista.

Vältä suoraa aurinkoa pigmentoidulle alueelle seuraavat kaksi viikkoa. 

Vältä saunomista kaksi viikkoa laiton jälkeen. Näin parannetaan pigmentointien pysyvyyttä. 

Hyvä tietää: 

Suojaathan alkukeväästä loppusyksyyn ihosi aurinkorasvalla. Pigmentoinnit haalistuvat suorasta auringon valosta. 

Pigmentit ovat suunniteltu kestämään vain tietyn ajan ihossa. Ihosta ja elintavoista riippuen pigmentointi pysyy kulmissa 1-3 vuotta ennen uuden vahvistuksen tarvitsemista. Ylläpitohuollot ovat suositeltuja käymään noin 6kk-1,5v aikana edellisestä laitosta parhaan mahdollisen tuloksen ylläpitämiseksi. 

mk-24.jpg
bottom of page