top of page

Hinnat sisältävät 24% arvolisäveron.

Ripsienpidennykset

Uudet volyymiripset 119€

Tuuheus ja malli valitaan asiakkaan toiveiden mukaan (n. 120min)

Huolto volyymiripset alk. 60€

4 viikon huolto 89€ (n. 90min)

3 viikon huolto 79€ (n. 75min)

2 viikon huolto 70€ ( n. 60min)

Pikahuolto 60€ (n. 45min)

Uudet klassiset 99€ (n. 105 min)

Huolto klassiset 70€ (n. 75min)

Ripsien poisto 30€ (n. 30min)

Ripsipalveluiden yhteydessä on mahdollista varata myös  browlift, kulmien värjäys ja muotoilu!

Sokeroinnit

Sokeroinnit

Käsivarret    39€  

Kainalot       29€

Kasvot          34€

Ylähuuli        19€

Sääret          49€ 

Reidet           54€

Sokerointipaketit

Sääret + Kainalot                     59€

Sääret + Reidet                         88€

Sääret + Reidet + Kainalot       98€

Mitä on sokerointi? 

Sokerointi on nopea, tehokas ja kaikille ihotyypeille hellävarainen tapa päästä eroon ihokarvoista. Sokerointi samalla kuorii ihoa poistaen kuolleen ihosolukon, tehden siitä silkkisen pehmeän ja kirkkaamman näköisen.

Miten valmistautua sokerointiin?
  • Varmista, että karvat ovat tarpeeksi pitkiä: Sokerointia varten optimaalinen karvanpituus on noin 3-6 mm. Jos karvat ovat liian lyhyitä, sokerointimassa ei välttämättä tartu karvoihin kunnolla. Jos karvat ovat liian pitkiä, poistaminen voi taas olla kivuliaampaa.

  • Kuori ihoasi: On tärkeää kuoria ihoa ennen sokerointia, jotta suurin osa kuolleista ihosoluista irtoaa ja sokerimassa tarttuu paremmin karvoihin. Käytä mielellään kuorintahanskaa. 

  • Vältä voiteiden tai öljyjen käyttöä ennen sokerointia: .

  • Vältä auringonottoa: Vältä altistamasta ihoa auringolle tai UV-valolle 24 tuntia ennen sokerointia, sillä tämä voi tehdä ihostasi herkemmän.

  • Pukeudu mukaviin vaatteisiin

Sokeroinnin jälkeen
  • Ei sisäänpäin kasvaneita karvoja

  • Ei katkenneita karvoja

  • Karvan kasvu hidastuu

  • Hellävarainen, nopea ja hygieeninen

Kestotaivutukset

Ripsien kestotaivutus 85€

Lashlift eli ripsien kestotaivutuksessa taivutetaan omat ripset muottia käyttäen, jolloin ripset näyttävät pitkiltä ja kaarevilta. Tämä sopii täydellisesti sinulle, joka tavoittelet luonnollista ja kaunista lopputulosta. Taivutuksen kesto riippuu omien ripsien elinkaaresta, eli noin 5-8 viikkoa.

Browlift / kulmien laminointi 55€

Browlift tekee kulmistasi tuuhean ja näyttävän näköisen, eikä kulmakarvoja tarvitse enää meikata. Hoitoon kuuluu muotoilu, kestovärjäys, siistiminen vahalla sekä lopuksi hoitoöljy. Browlift voidaan uusia 2 kuukauden välein.

Browlift Touch Up 30€

Kosteuttava ylläpitohoito browliftin jälkeen, suositellaan 3-5 viikon kuluessa laminoinnista. Hoitoon sisältyy kestoväri ja kulmien siistiminen sekä viimeistelevä hoitoöljy.

Lashlift + Browlift combo 120€

Yhdistelmähoito, jossa tehdään molemmat palvelut.

Täyteainehoidot

Konsultaatio 50€ (n. 45min)

Voit varata ajan konsultaatioon suunnittelemaan ja keskustelemaan hoitovaihtoehdoista. Voit myös varata tämän ajan, mikäli epäilet komplikaatiota aikaisemmista täyteainehoidoistasi. Konsultaation hinta vähennetään toimenpiteen hinnasta.

Huulten täyteainehoidot alk. 249€

Palvelun alussa tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma, ja käytettävän täyteaineen määrä katsotaan aina tapauskohtaisesti.

Juvederm Ultra Smile 0.55ml/249€, Volt 0.55ml/269€

Juvederm 1ml alk. 290€

Aliaxin 1ml 290€

Keskikasvot alkaen 549€

 

Keskikasvojen täyteainehoito aloitetaan konsultaatiolla, jossa valitsemme sinulle sopivan täyteaineen ja määrän. Hintaan sisältyy 2ml täyteainetta. Hoitoon tullessa, olethan lukenut kotisivuiltamme vasta-aiheet ja ohjeet

Alakasvot alk. 329€

Hintaan sisältyy 1ml täyteainetta.

Profhilo

Profhilo - ihon kiinteytyshoito 360€

Profhilo -hyaluronihappohoito muokkaa positiivisesti ihon biologista toimintaa. Hoito vahvistaa ja syväkosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja veltostunutta kudosta. Hoidon tavoitteena on kiihdyttää kollageenin uudelleenmuodostumista, siloittaa ihon pintajuonteita, kiinteyttää ihoa ja sillä on myös ihon sävyä ja laatua parantava vaikutus.

 

Palvelun alussa tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jossa suositellaan myös hoitokertojen määrä. Yleinen suositus on, että hoito uusitaan yhden kerran kuukauden kuluttua ensimmäisestä kerrasta. Yksi hoitokerta on 360€ ja kaksi hoitokertaa on 599€. 

bottom of page