top of page

Ripsienpidennykset

Meiltä löydät ripsi- ja kulmapalveluiden ammattilaiset. Vuosien kokemuksen ja lukuisten koulutusten avulla, he pystyvät räätälöimään palvelun juuri sinun tarpeidesi mukaan. Meille tärkeintä on tuottaa palvelu turvallisesti ja laadukkaasti.

Palveluvalikoimaamme kuuluvat:

 • Volyymiripsienpidennykset​

  • Huollot alkaen 60€​

  • Uusien laitto 119€

 • Klassiset ripsienpidennykset

  • Huollot alkaen 60€​

  • Uusien laitto 99€

 • Ripsien kestotaivutukset, Lashlift

  • Alkaen ​85€

 • Kulmien laminointi, Browlift

  • Alkaen 55€​

Ennen ajanvarausta, tutustu alta miten valmistaudut käyntiin ja kotihoito-ohjeisiin!

 

Näyttökuva 2024-1-28 kello 22.55_edited.
mk-39.jpg

Mitä ripsienpidennykset ovat?

Ripsienpidennyksissä yksittäiseen omaan ripseen kiinnitetään yksittäinen kuitu tai volyymiviuhka. Valikoimistamme löytyvät volyymiripset, klassiset ripset sekä hybridiripset, joissa on sekä volyymiviuhkoja että klassisia kuituja sekoitettuna.

Kuituvalikoimamme on laaja, joten saamme varmasti sinulle juuri sellaiset ripset joita toivot. Meiltä löytyy pituudet 6mm-16mm, pituus valitaan oman ripsen laadun mukaan. Kaarevuudet joita käytämme, ovat

C, CC, D, D+, sekä erikoiskaarevuudet L ja M.

 

Huollamme myös muualla tehtyjä ripsienpidennyksiä. Voit olla meihin yhteydessä jos epäilet pidennyksissäsi olevan jotain vialla,  jotta osaamme ajallisesti valmistautua etukäteen.

Miten valmistaudun käyntiin?

Jos mahdollista, niin pese ripsesi ennen ripsiaikaasi ripsille tarkoitetulla puhdistusvaahdolla. Varattu ripsiaika on varmasti kivointa käyttää ripsien tekemiseen, jolloin aikaa ei mene hukkaan kun teknikko alkaa pesemään ripsiäsi. Likaisiin ripsiin ei voi kiinnittää uusia ripsikuituja, emmekä voi tällöin myöntää takuuta työlle.

Huollossa kuituja tulee olla vähintään 30% jäljellä. Muussa tapauksessa varaa aika uusiin.

 

Mikäli unohdit pestä ripset ennen aikaasi, ei hätää. Meiltä löytyy vessasta ripsivaahtoa, joten voit pestä ripsesi meillä ennen aikaasi..

Miten hoidan ripsienpidennyksiä kotona?

Ripsienpidennyksiä tulee pestä joka päivä niille tarkoitetulla puhdistusvaahdolla. Voit ostaa meiltä vaahtoa hintaan 14€ / 25€. Pidä ripsesi siistinä harjaamalla ne päivittäin läpi, äläkä meikkaa niiden päälle.

Ethän revi ripsienpidennyksiä, koska se vaurioittaa omia ripsiä.

Tutustu ammattilaistemme tekemiin ripsienpidennyksiin: 

mk-28.jpg

Ripsien kestotaivutus, Lashlift

Mitä ripsien kestotaivutuksessa tehdään? 

Kestotaivutuksessa omat ripset kiinnitetään silikoonimuotille. Kiinnittämisen jälkeen ripsiin laitetaan kestotaivutusaineita, jotka kiinnittävät ripsen haluttuun malliin. Taivutus pysyy ripsessä koko ripsen elinkaaren, eli noin 4-6 viikkoa. Pysyvyys on yksilöllistä ja riippuu omien ripsien uusiutumisnopeudesta. 

Kenelle kestotaivutus sopii?

Kestotaivutus sopii sinulle, jos

 • sinulla on pitkät ripset ja haluat korostaa omia ripsiäsi

 • pidät luonnollisesta lookista

Miten valmistaudun käyntiin?

Saavu lift -ajallesi ilman silmämeikkiä ja puhtailla ripsillä. Tarvittaessa voit käyttää meidän ripsien pesuvaahtoa, jolla voit pestä ripset ja silmän ympärysalueen. 

Mitä kotihoito-ohjeita on?

Kestotaivutuksen jälkeen tulisi välttää ripsien kastelua ja saunomista noin 24h ajan.  

Hinta: 

Ripsienkestotaivutus alkaen 85€

Kulmien laminointi, Browlift

Mitä kulmien laminoinnissa tehdään? 

Kulmien laminointi on tällä hetkellä yksi trendikkäimmistä palveluista. 

 

Palvelussa kulmat muotoillaan kestotaivutusaineiden avulla haluttuun muotoon ja värjätään toivotulla värillä. Lopputulos pysyy noin 4-6 viikkoa, pysyvyys vaihtelee kulmakarvojen uusiutumis-nopeudesta.

 

Laminoinnin ansioista et tarvitse enää kulmageeliä, jotta kulmat pysyisivät halutussa muodossa koko päivän.

Kenelle kulmien laminointi sopii?

Kulmien laminointi sopii sinulle, jos

 • haluat olet kyllästynyt kulmageelin käyttämiseen

 • et saa kulmageelillä kulmakarvoja aseteltua haluttuun muotoon

 • haluat näyttää huolitellummalta 24/7

 • haluat tehdä arjestasi helpomman! 

Miten valmistaudun käyntiin?

Saavu ajallesi ilman meikkiä kulmakarvoissa. Tarvittaessa saat meiltä meikin poistoainetta, jolla voit poistaa meikin ennen palvelua.

Mitä kotihoito-ohjeita on? 

Kulmien laminoinnin jälkeen tulisi välttää kulmakarvojen kastelua noin 24h ajan. 

Hinta: 

Kulmien laminointi alkaen 50€ 

mk-38.jpg
 • Saako ripsienpidennyksiä kastella laiton jälkeen?
  Saat kastella ripset laiton jälkeen. Tuotteet ja niiden tietämys on kehittynyt laajasti, ja on huomattu että ripsien kastelu ei vaikuta niiden pysvyyteen. On parempi, mitä huolellisemmin ne puhdistaa (vähintään kerran päivässä). Liikkeestämme voi ostaa ripsienpuhdistusvaahtoa.
 • Kuinka näyttävät ripsienpidennykset voin saada?
  Ripsien tuuheus riippuu omista ripsistäsi. Kuinka paljon niitä on ja minkä kuntoisia ne ovat. Arvioimme aina yksilöllisesti jokaisen asiakkaan kohdalla tilanteen, jotta ripsesi ovat turvallisesti tehdyt.
 • Kuinka usein ripset täytyy huoltaa?
  Ripsien pysyvyys on yksilöllistä riippuen kuinka nopeaa ripsesi kasvu on. Suosittelemme kuitenkin pitämään huoltovälin max 3-4vk. Näin ollen pidennyksesi eivät pääse kasvamaan liian pitkälle, jolloin ne eivät vaurioita omia ripsiäsi. Mikäli ripsiä on jäljellä alle 30% suosittelemme varaamaan uusien ripsien ajan.
 • Mistä voin kysyä vapaita aikoja, mikäli en löydä sopivaa aikaa timmasta?
  Voit kysyä vapaita aikoja omalta tekijältä suoraan. Nettisivuiltamme löytyy kaikkien tekijöiden yhteystiedot. Voit myös laittaa sähköpostia info@kauneusklinikkakoko.fi ​vastaamme viesteihin arkisin klo 9-17.
 • Sattuuko ripsienpidennykset tai niiden laitto?
  Ripsienpidennysten laitto tai niiden käyttö ei kuulu koskaan sattua. Oikein asennetut ripset eivät satu tai pistele. Jos laiton jälkeen ilmenee epänormaalia oireilua tai allergiaa ota heti yhteys tekijään, jotta voimme poistaa ripset turvallisesti.
 • Millaiset ripset minulle voi laittaa?
  Katsomme jokaisen asiakkaan kohdalla yksilöllisesti millaiset ripset pystymme asentamaan. Kysymme asiakkaan mieltymyksistä ja voit esittää inspiraatiokuvia. Voit lukea tarkemmin eri pidennystekniikoista nettisivuiltamme.
 • Mistä voin varata itselleni ajan?
  Löydät meidän kaikki vapaat ajat ajanvarausjärjestelmästämme https://varaa.timma.fi/kauneusklinikkakoko
 • Onko ripsillä takuuta?
  Annamme omille ripsillemme viikon takuun (mikäli ripsiäsi tippuu viikon sisällä yli puolet voidaan ne takuuhuoltaa, muualta tulleille huolloille emme valitettavasti voi antaa takuuta.) Tämä ei kuitenkaan tarkoita normaalia ripsien uusiutumisesta johtuvaa irtoamista tai jos et ole noudattanut kotiohjeita (mm. päivittäinen puhdistus ripsienpidennyksille kuuluvalla pesuaineella). Teemme yksilöllisen arvion tilanteesta. Puhdistusvaahtoja voi ostaa liikkeeltämme.
 • Voiko ripsienpidennyksien kanssa saunoa tai uida?
  Kyllä voi, mutta se voi heikentää pysyvyyttä. Suosittelemme välttämään saunomista vähintään 24h laitosta. Pysyvyyden parantamiseksi puhdista ripsesi huolellisesti saunomisen tai uimisen jälkeen.
 • Minkä hintaisia ripsipalvelut ovat?
  Löydät kaikkien palveluidemme hinnat kotisivuiltamme https://www.kauneusklinikkakoko.fi/ ja ajanvarauksen yhteydessä https://varaa.timma.fi/kauneusklinikkakoko
bottom of page