top of page

Täyteainehoidot

Olemme erikoistuneet laadukkaisiin kasvojen eri alueiden täyteainehoitoihin. Meiltä löydät huulien, poskien ja leuan alueen täyteainehoidot. 

 

Käytämme täyteainehoidoissa vain korkealaatuista,

tutkittua ja esteettisen alan johtavaa Juvéderm-täyteainesarjaa.

Meillä täyteainehoitoja tekevät vain terveydenhuoltoalan ammattilaiset, jotka ovat suorittaneet monipuolisesti koulutuksia täyteaineiden parissa.

Kasvojen täyteainehoitoon sisältyy aina perusteellinen konsultaatio, jossa varmistetaan hoidon sopivuus. Voit myös varata ajan pelkästään konsultaatioon*.

Hinta:

Juvéderm 0.55ml 269e

Juvéderm 1ml 329e

Juvéderm 2ml 600e

*konsultaatio 0e

Info:

Kesto: noin 60 min

Toipumisaika: 1-5 pv

Kipu hoidon aikana: Lievä kipu

Kivun hoito: Puuduterasva ja kylmähoito

Tulos näkyvissä: Heti

Tuloksen kesto: 9-24kk

mk-52.jpg
Juverderm_Logo_Swirl_RGB.png
mk-4.jpg

Mitä hoidossa tapahtuu?

Hoito alkaa kirjallisella konsultaatiolla, jolla varmistetaan että hoidolle ei ole vasta-aiheita. Kartoitamme myös toiveesi hoidon suhteen sekä valitsemme juuri sinulle sopivan täyteaineen. Sen jälkeen hoidettava alue puudutetaan puuduterasvalla, mikä vähentää toimenpiteen yhteydessä kipua. Täyteaineemme sisältävät myös puuduteainetta. Ammattilaisemme hallitsevat useita pistostekniikoita ja valitsevat sinulle parhaiten sopivan. Hoidon päätteksi saat mukaan kirjalliset kotihoito-ohjeet. 

Kuinka kauan toipuminen kestää?

Hoidon jälkeen voi ilmetä reaktioita pistoskohdassa, esimerkiksi punoitusta tai turvotusta. Reaktiot voivat aiheuttaa kipua, kutinaa tai epämiellyttävää tunnetta pistokohtaa painettaessa muutaman päivän ajan. Toipumisaika vaihtelee yksilöittäin, mutta keskimääräisesti noin viikko. 

Milloin hoitoa ei voida tehdä?

Hoitoa ei voida tehdä, jos​

  • Olet alle 18-vuotias

  • Olet raskaana tai imetät

  • Sinulla on immuunipuolustusjärjestelmää heikentävä lääkitys esim. autoimmuunisairaudet, sytostaatit​

  • Sinulla on tai on ollut käytössä aknelääkitys viimeisen 6kk aikana

  • Sinulla on taipumus arpien liikakasvuun 

  • Sinulla on HIV- tai hepatiitti-infektio

  • Sinulla on hoidettavalla alueella haava, tulehdus, ihottuma tai iho on palanut auringossa

mk-22.jpg
IMG_2242.JPG
831ABF20-5B48-4E19-83CE-34351F6188BB_1_102_o.jpeg
5B17E572-7F4E-483D-ADC8-E3DF776A1ADD_1_102_o.jpeg
59796B2F-6E06-422C-8380-EBE242A17FC1_1_102_o.jpeg
F7BD15BF-7E64-4A2E-9220-5EA42DAEF45C_1_102_o.jpeg
D702C647-2644-4C62-862F-22DE9F740EB9_1_102_o.jpeg
mk-9.jpg

Miksi olemme valinneet juuri Juvédermin täyteainesarjan?

Juvéderm on maailman johtava hyaluronihappoa (HA) sisältävien täyteaineiden tuotemerkki. JUVÉDERM®-hoidon vaikutukset voivat kestää 9–24 kuukautta valitusta hoidosta riippuen. JUVÉDERM®-tuotteet sulautuvat kudokseen, mikä lisää hoidetun alueen luonnollista vaikutelmaa ja tunnetta. Sarja on myös FDA-ja CE-hyväksytty.

Mitä täyteaineet ovat?

Täyteaineet ovat injektoitavia geelejä, joita käytetään kasvojen täyteläisyyden lisäämiseen tai palauttamiseen. Täyteaineiden tiheys vaihtelee, joten eri aineita käytetään kasvojen eri osiin esimerkiksi korostamaan kasvonpiirteitä, luomaan symmetriaa, täyttämään juonteita ja syviä ryppyjä tai korostamaan tiettyjä kasvojen osia, kuten huulia. Täyteainehoitojen vaikutukset voivat olla pysyviä tai lyhytkestoisia. JUVÉDERM®-täyteaineiden tulokset eivät ole pysyviä, vaan vaikutusten kesto on 9–24 kuukautta riippuen käytetystä JUVÉDERM®-täyteaineesta ja käsitellystä alueesta. Täyteaineet hajoavat kehossa, joten vaikutukset katoavat ajan myötä.

Mikä Juvedérm on?

JUVÉDERM® on maailman johtava hyaluronihappoa (HA)

sisältävä täyteaine. Johtava asema perustuu terveys- ja hoitoalan ammattilaisille tehtyihin markkinatutkimuksiin, joihin osallistui yli

1 000 asiantuntijaa kauneusalan 13 suurimmalta markkina-alueelta.

 

JUVÉDERM®-tuotteet sulautuvat kudokseen, mikä voi vaikuttaa ulkonäön luonnollisuuteen sekä hoidon jälkeiseen luonnolliseen tunteeseen. Jokainen JUVÉDERM®-täyteaine on suunniteltu tiettyä tarkoitusta varten, esimerkiksi ohuiden tai syvien juonteiden tai ryppyjen käsittelyyn, kasvojen täyteläisyyden palauttamiseen ja kohottamiseen tai huulten korostamiseen.

 

Hoidon tekevä hoitaja voi määritellä juuri sinulle sopivan yhdistelmän JUVÉDERM®-hoitoja. JUVÉDERM® on Allerganin valmistama tuote. Allergan on markkinajohtaja esteettisen lääketieteen alalla. Allerganilla on yli 60 vuoden kokemus tuotekehittelystä tiukassa ja valvotussa ympäristössä.

 

JUVÉDERM®-täyteainetuotteet valmistetaan nykyaikaisen ja edistyksellisen teknologian avulla.

Kuinka pitkäkestoisia Juvéderm-hoidon tulokset ovat?

JUVÉDERM®-hoidon vaikutukset kestävät 9–24 kuukautta riippuen käytetystä JUVÉDERM®- täyteaineesta ja käsitellystä alueesta*. JUVÉDERM®-täyteainehoidot eivät ole pysyviä, joten vaikutusten ylläpitäminen edellyttää hoitojen uusimista. Mikäli päätät lopettaa hoidot, täyteaineet hajoavat kehossasi luonnollisesti ja hoidon vaikutukset häviävät ajan myötä.

Onko hoito kivuliasta?

Kaikki JUVÉDERM®-täyteaineet sisältävät lidokaiinipuudutetta, joka vähentää mahdollista epämukavuutta hoidon aikana. Lisäksi käytämme voidepuudutetta, jotta laitto olisi mahdollisimman kivutonta.

Mitä mahdollisia sivuvaikutuksia hoidolla on?

JUVÉDERM®-tuotteiden mahdollisiin sivuvaikutuksiin kuuluvat pistoskohdan tilapäiset reaktiot, esimerkiksi punoitus, turvotus, kihelmöinti, kipu, pistely/puutuminen, jäykkyys/epätasaisuus, mustelmat, värinmuutokset.

 

Nämä reaktiot voivat ilmetä heti tai viiveellä, ja ne voivat kestää viikon verran. Huulten pistoksissa voi esiintyä enemmän turvotusta ja mustelmia alueen erityisestä fysiologiasta johtuen. Muiden pistosten tapaan täyteainehoidoissa on olemassa tulehduksen riski. Tämä listaus ei sisällä kaikkia mahdollisia sivuvaikutuksia, ainoastaan tavallisimmat. Jos tulehdusreaktiot jatkuvat yli viikon tai muita sivuvaikutusoireita ilmenee, hakeudu lääkäriin mahdollisimman pian.

Lähde: https://www.juvederm.fi/faq

bottom of page