top of page

Zo Skin Health-ihonhoitosarja

Medikaalinen ihonhoito

Toiveena terve ja hyvinvoiva iho? Etsitkö ihollesi täydellistä hoitosarjaa? Medikaalinen ihonhoito voi olla ratkaisu sinulle!
 

ZO® SKIN HEALTH medikaalinen ihonhoitosarja tarjoaa kaikille sopivan, kokonaisvaltaisen ihonhoitoratkaisun lähtötilanteesta riippumatta. Tuotteet stimuloivat ja  vahvistavat ihoa sekä ehkäisevät uusien vaurioiden syntymistä. 

 

ZO® SKIN HEALTH medikaalisten ihonhoitotuotteiden käyttäminen suositellaan aloitettavan aina ihokonsultaatiolla, jonka avulla laadimme sinulle yksilöllisen hoito-ohjelman. Konsultaation aikana

Meidän ZO® SKIN HEALTH-asiantuntijat suosittelevat sinulle oikeat tuotteet ihosi tarpeiden mukaan saavuttaaksesi terveen ihon.

mk-40.jpg

Millaisia tuotteita Zo Skin Health-sarjaan kuuluu?

ZO® SKIN HEALTH medikaaliseen ihonhoitosarja koostuu kolmesta osa-alueesta:

1. GETTING SKIN READY – valmistele iho

Ihon valmistelu on ensimmäinen askel kohti tervettä ihoa. Terveen ihon perustana on muutama yksinkertainen vaihe, joiden tarkoituksena on normalisoida ja tasapainottaa ihoa. Ensimmäinen osa-alue koostuu puhdistuksesta, kuorinnasta ja kasvovedestä. Oikeat tuotteet kuratoidaan sinulle ihonhoidon konsultaatiossa.

2. PREVENT + CORRECT – ehkäise ja korjaa

PREVENT + CORRECT- tuotteet pitävät ihon terveenä ja ehkäisevät uusien vaurioiden syntymistä. Valikoima koostuu tuotteista, jotka hoitavat tehokkaasti erilaisia iho-ongelmia, kuten auringon aiheuttamia vaurioita, epäpuhtauksia sekä ikääntymisen merkkejä. Tuotteet sisältävät tutkittuja ja tehokkaita ainesosia, kuten retinolia, alfahydroksihappoa ja C-vitamiinia, jotka edesauttavat terveen ja nuorekkaan ihon säilyttämisen.

3. PROTECT – suojaa

Edistyksellinen kolmiosainen koostumus suojaa ihoa auringon ja valon aiheuttamilta vaurioilta. ZO®- aurinkosuojatuotteet antavat laaja-alaisen, kokonaisvaltaisen suojan. Kolmiosainen koostumus suojaa UVA-/UVB-säteilyltä, HEV- valolta (korkeaenerginen näkyvä valo) ja IR-A säteilyltä (infrapunasäteily).

ZO® aurinkosuojat ovat tutkitusti fotostabiileja, eli niiiden suojateho säilyy auriingonvalossa. Kaikki ZO® aurinkosuojatuotteet ovat Yhdysvaltain Skin Cancer Foundation -järjestön päivittäiseen käyttöön suosittelemia.

 

ZO® SKIN HEALTH -ihonhoitosarjan valikoima on laaja ja kokonaisvaltainen. Yhdessä voimme räätälöidä sinulle yksillöllinen ihonhoitosuunnitelma missä huomioidaan ihonlaatusi, ikäsi sekä ihonhoitotarpeesi ja valita ihollesi sopivimmat tuotteet.

mk-44.jpg

Kuka on kehittänyt sarjan?

Dermatologi dr. Zein Obagi on jo yli 35 vuoden ajan kehittänyt uraauurtavia ihonhoitoratkaisuja, joiden tavoitteena on terve iho – ei vain sairauden tai ihovaurioiden hoito. Tänä päivänä häntä pidetään yhtenä ihoterveyden ja ihoa nuorentavien hoitojen johtavista asiantuntijoista. Dr. Zein Obagin edistyksellistä terveen ihon periaatetta pidetään nykyään ihonhoidon “kultaisena standardina”. 

Dr. Obagi on erikoistunut kemiallisiin kuorintoihin, ja hän onkin yksi maailman arvostetuimmista kemiallisen kuorinnan asiantuntijoista. Kauneusklinikka Kokossa saat kokea Dr. Obagin mullistavat klinikkahoidot, jotka on suunniteltu boostaamaan ihon terveyttä. Dr. Obagi on toiminut kouluttajana koko uransa ajan, ja tuhannet alan ammattilaiset ympäri maailmaa ovat hyödyntäneet hänen tietämystään. Hänen nimensä liitetään erityisesti tuloskeskeiseen ihonhoitoon ja hän on uudelleenmääritellyt ja kehittänyt valtavin harppauksin tiedettä, johon nykykäsityksemme ihon terveydestä perustuu.

ZO® Principles of Skin Health Restoration - periaatteet ovat kaikkien tuotteiden ja hoito-ohjelmien kehitystyön taustalla. Nämä periaatteet ovat huomattavasti laaja-alaisempia verrattuna perinteiseen lähestymistapaan, joka keskittyy ihosairauksien hoitoon. Periaatteet toimivat perustana kokonaisvaltaiselle lähestymistavalle, jonka tavoitteena on ihon nuorekkuuden säilyttäminen ja ylläpitäminen läpi elämän. Terveen ihon periaatteet keskittyvät erityisesti ihon vahvistamiseen, ihosolujen toiminnan optimointiin, herkän ihon rauhoittamiseen ja kroonisen tulehduksen poistamiseen. Tämä lähestymistapa varmistaa parhaat mahdolliset hoitotulokset ja edistää ihon kokonaisvaltaista uudistumista.

Haluatko kuulla lisää siitä, miten sinä voisit hyötyä tuotteista ja hoidoista?

bottom of page