top of page
zo-skin-health-koko-kauneusklinikka-tuotteet.jpg

HYDRATING CLEANSER

Normal to Dry Skin

Hellävarainen puhdistusaine, joka poistaa meikin ja epäpuhtaudet tehokkaasti. Kuivalle ja herkälle iholle tarkoitettu puhdistusaine sisältää pantenolia ja allantoiinia, jotka kosteuttavat, rauhoittavat ja lievittävät ärsytystä.

200 ml/6.7 fl. oz.

Zo_Skin_Health_Gentle-Cleanser

GENTLE CLEANSER

All Skin Types

Mieto puhdistusgeeli, joka sopii kaikille ihotyypeille. Poistaa ylimääräisen talin, epäpuhtaudet ja meikin. Tekee ihosta terveen ja pehmeän tuntuisen.

 

200 ml/6.7 fl. oz.

Zo-Skin_Health_Exfoliating-Cleanser

EXFOLIATING CLEANSER

Normal to Oily Skin

Kuoriva puhdistusaine, joka poistaa tehokkaasti ylimääräisen talin ja ihohuokosia tukkivat epäpuhtaudet.

200 ml/6.7 fl. oz.

CALMING TONER

pH Balancer

Rauhoittava, pH-arvoa tasapainottava kasvovesi, joka poistaa epäpuhtauksia ja vahvistaa heikentynyttä ja herkkää ihoa.

180 ml/6 fl. oz.

COMPLEXION RENEWAL PADS

Poistaa ylimääräistä talia, ehkäisee ihohuokosten tukkeutumista ja vähentää kiiltoa. Sopii päivittäiseen käyttöön.
Ei huuhdella pois.

60 pads

Zo_Skin_Health_Oil-Control-Pads

OIL CONTROL PADS

Tehokkaat puhdistuslaput sisältävät 2% salisyylihappoa, joka poistaa iholta ylimääräisen talin, epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut. Hillitsee talineritystä ja supistaa laajentuneita ihohuokosia. Täydellinen tuote epäpuhtauksien hoitoon ja uusien näppylöiden ehkäisemiseen.

60 pads

EXFOLIATING POLISH

Pehmentävä kuorinta-aine, jonka sisältämät pienet magnesiumkiteet irrottavat kuolleita ihosoluja ja edistävät ihon uusiutumista. Ihosta tulee puhtaampi, kirkkaampi ja sileämpi.

65 g/2,3 oz.

DUAL-ACTION SCRUB

Tehokas kuorinta, joka toimii sekä kemiallisesti että fyysisesti.
Poistaa kuolleita ihosoluja ja ylimääräistä talia, jotka voivat aiheuttaa ihohuokosten tukkeutumista. Sopii käytettäväksi sekä kasvoille että vartalolle.

116g/4 oz.

ENZYMATIC PEEL

Kuorintavoide, joka uudistaa hellävaraisesti ihon pintakerrosta. Tasoittaa, kosteuttaa ja antaa välitöntä hehkua. Sopii käytettäväksi sekä kasvoille että vartalolle.

50 ml/1,7 oz.

RENEWAL CREME

Kevyt voide, joka sopii kaikille ihotyypeille, myös rasvaiselle iholle. Kapseloitu retinoli tasoittaa hienoja juonteita samalla kun antioksidantit ja ärsytystä vähentävät ainesosat suojaavat ja rauhoittavat ihoa.

50 ml/1,7 fl. oz.

RECOVERY CREME

Täyteläinen, rauhoittava voide kuivalle ja herkälle iholle. Keramidit kosteuttavat ja ehkäisevät kosteuden häviämistä samalla kun retinoli vähentää juonteita ja ryppyjä. Edistää ihon terveyttä vahvistamalla ihon omaa suojakerrosta.

 

50 ml/1,7 fl. oz

HYDRATING CREME

Voiteen ainutlaatuinen koostumus kosteuttaa ärtynyttä, heikentynyttä ja kuivaa ihoa. Sopii päivittäiseen käyttöön ja käytettäväksi hoitojen jälkeen. Voide tukee ihon luonnollista uusiutumista ja vähentää juonteita ja ryppyjä. Tehokkaasti kosteuttavat ominaisuudet vahvistavat ihon luonnollista suojakerrosta samalla kun beetaglukaani vähentää punoitusta.

Paino 113 g/4 oz.

INTENSE EYE CREME

Kosteuttava silmänympärysvoide, joka sisältää stabiloitua retinolia ja edistyksellisiä peptidejä, jotka vahvistavat ihoa ja vähentävät silmänympärysten juonteita ja ryppyjä. Valoa heijastavat pigmentit vaalentavat tummia silmänalusia.

15 ml/0,5 fl. oz

GROWTH FACTOR EYE SERUM

ZO® Growth Factor -teknologialla parannettu Growth Factor Serum keskittyy syvempiin silmänympärys ryppyihin ja juonteisiin, volyymin menetykseen ja heikentyneeseen mikroverenkiertoon.

Viilentävä applikaattori rauhoittaa ihoa ja virkistää silmien ympärillä olevaa ihoa.

EYE BRIGHTENING CREME

Repair Crème

Edistyksellinen retinolia ja ZPRO™-yhdistettä sisältävä anti-age-koostumus toimii kohdennetusti vähentäen ryppyjä, tummia silmänalusia ja silmänympärysalueen turvotusta.

15 g/0,5 oz.

GROWTH FACTOR SERUM

Kasvutekijöitä sisältävä koostumus ja tehokas annostusjärjestelmä vaikuttavat vahvistamalla kollageenin ja hyaluronihapon tuotantoa ja edistämällä ihon terveyttä. Tuote ehkäisee ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä, tasoittaa ilmeryppyjä ja vahvistaa ihoa.

30 ml/1 fl. oz.

INSTANT PORE REFINER

Öljytön seerumi, joka supistaa laajentuneita ihohuokosia. Kaksivaikutteinen koostumus vähentää kiiltoa ja tekee ihosta välittömästi mattapintaisen.

29 g/1 oz.

10% VITAMIN C SELF ACTIVATING

Stabiloitua askorbiinihappoa sisältävä ainutlaatuinen koostumus uudistaa ihon pintakerrosta ja antaa hehkua. Seerumi vähentää juonteita ja ryppyjä ja tasoittaa ihon sävyä.

50 ml/1,7 fl. oz.

DAILY POWER DEFENSE

Retinolia sisältävä anti-age-koostumus vähentää juonteita ja ryppyjä sekä ehkäisee uusien ihovaurioiden syntymistä. Tehokkaat antioksidantit ja DNA:ta korjaavat entsyymit tukevat ihon luonnollista uusiutumisprosessia ja vahvistavat ihon suojakerrosta.

50 ml/1,7 fl. oz.

COMPLEXION CLEARING MASK

Savinaamio sisältää 10 % rikkiä, joka vähentää ja ehkäisee epäpuhtauksia ja tukkeutuneita ihohuokosia. Naamio imee ylimääräistä talia, kosteuttaa ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa.

85 g/3,0 oz.

BRIGHTALIVE SKIN BRIGHTENER

Retinolittoman koostumuksen monivaiheinen vaikutus vaalentaa tummia läiskiä ja ehkäisee uuden pigmentaation muodostumista. Ihon sävy tasoittuu samalla kun luonnolliset entsyymit kuorivat ihoa.

 

50 ml/1,7 fl. oz.

RETINOL SKIN BRIGHTENER

Saatavilla 1%, 0,5% & 0,25% Retinol

Voiteen monivaikutteisen retinolikoostumuksen sisältämät ainesosat kirkastavat ja tasoittavat ihon sävyä. Tuote vähentää ympäristövaikutusten aiheuttamaa punoitusta ja ehkäisee uusia värimuutoksia. Tuote sopii täydellisesti ensimmäiseksi askeleeksi, kun lähdetään korjaamaan tummia läiskiä ja epätasaista ihon sävyä. Sitä voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevänä tuotteena muiden hoitojen jälkeen.

50 ml/1,7 fl. oz.

RADICAL NIGHT REPAIR

Tehokas anti-age-tuote, jonka vaikutus perustuu suurelle retinolipitoisuudelle ja patentoidulle mikroannostusjärjestelmälle. Vähentää juonteita ja ryppyjä, parantaa ihon rakennetta ja tasoittaa ihon sävyä. Ihosta tulee sileämpi, terveempi ja hehkeämpi.

60 ml/2 fl. oz.

WRINKLE + TEXTURE REPAIR

Retinoli ja mikroemulsioteknologia auttavat tasoittamaan juonteita ja ryppyjä ja vähentämään ikääntymisen merkkejä. Parantaa ihon rakennetta, kiinteyttää ja ehkäisee uusien vaurioiden syntymistä.

50 ml/1,7 fl. oz.

CORRECT + CONCEAL

Ennaltaehkäisevä ja korjaava peitepuikko, joka jättää ihon mattapintaiseksi samalla kun se hoitaa ja parantaa finnejä ja näppylöitä.

2,5 g/0,09 oz.

ROZATROL

Punoittavalle ja herkälle iholle tarkoitettu monivaikutteinen voide normalisoi ihoa poistamalla ylimääräistä talia, joka voi aiheuttaa tulehdusta. Voiteella on myös kuoriva vaikutus ja se edistää mikroverenkiertoa, mikä auttaa ehkäisemään ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä.

50 ml/1,69 fl. oz. 

FIRMING SERUM

Ultrakevyt seerumi joka sisältää ZCORE™-kohdennetusti. yhdisteen, ja on kehitetty kiinteyttämään ihoa ja kohottamaan kasvonpiirteitä.

Tekee ihosta näkyvästi kiinteämmän ja kimmoisamman, sekä kohottaa kasvonpiirteitä.

47 ml/1,6 fl. oz. 

SUNSCREEN + POWDER BROAD-SPECTRUM SPF 30

 

 

ZO Sunscreen + Powder SPF 30 tarjoaa laaja- alaisen ja kokonaisvaltaisen suojan pienellä värisävyllä, tasaisemman ihonsävyn saamiseksi. Synteettinen harja varmistaa valoa heijastavien mineraalijauheiden tasaisen levityksen, ja antaa iholle luonnollisen hehkun. Voit itse säätää harjasta tulevan jauheen määrää.

ZO Sunscreen + Powder SPF 30 on saatavilla kolmessa eri sävyssä: Light, medium ja deep, ja ne sopivat useimpiin ihonväreihin. ZO Sunscreen + Powder SPF 30 tarjoaa päivittäisen laajaspektrisen suojan UVA/UVB- säteitä, HEV-valoa ja IR-A- säteitä vastaan.

3 g / 0,1 oz. 

DAILY SHEER BROAD-SPECTRUM SPF 50

Veden- ja hienkestävä aurinkovoide, joka imeytyy nopeasti ihoon ja jättää ihon mattapintaiseksi. Suojaa UVA-/UVB-säteilyltä, HEV-valolta ja IR-A-säteilyltä ja kosteuttaa samalla ihoa.

45 ml/1,5 fl. oz. 

SMART TONE BROAD-SPECTRUM SPF 50

Kevyt sävytetty aurinkovoide, joka on kehitetty mukautumaan useimpiin ihon sävyihin. Suojaa UVA-/UVB-säteilyltä, HEV-valolta ja IR-A-säteilyltä ja kosteuttaa samalla ihoa.

45 ml/1,5 fl. oz. 

SUNSCREEN + PRIMER BROAD-SPECTRUM SPF 30

Pohjustusvoiteen sisältävä aurinkovoide, joka tekee ihosta pehmeän ja silkkisen ja helpottaa meikin tasaista levitystä. Kosteuttaa ja suojaa UVA-/UVB-säteilyltä, HEV-valolta ja IR-A-säteilyltä..

30 ml/1 fl. oz. 

CELLULITE CONTROL

Käänteentekevä yhdistelmä eri ainesosia jotka vaikuttavat pitkäkestoisesti ja vähentävät ihon epätasaisuutta ja ennaltaehkäisevät selluliitin muodostumista. Voide parantaa mikroverenkiertoa ja pehmentää ihoa. Lantiolla, reisissä ja pakaroissa oleva selluliitti vähenee näkyvästi.

150g /5.3 oz. 

BODY EMULSION

Monivaikutteinen vartalovoide parantaa ihon rakennetta ja laatua. Retinoli, papaiini ja antioksidantit pehmentävät ja uudistavat kuivaa ihoa ja tasoittavat ihon sävyä.

240ml /8 fl. oz. 

bottom of page